Terugbetalingsbeleid

Returns.

Ons beleid duurt 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. Om uw retour te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant. Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden toegekend  Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbreekt om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout Elk item dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd Restituties (indien van toepassing) Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast. Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing) Als u nog geen teruggave heeft ontvangen, controleert u eerst opnieuw uw bankrekening. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog geen teruggave ontvangen, neem je contact met ons op via a.muldernaaimachine@online.nl Uitverkoopartikelen (indien van toepassing) Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen deze artikelen niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing) We vervangen items alleen als ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op: a.muldernaaimachine@online.nl

Bij onze desinfectiezuilen geldt dat u een jaar garantie ontvangt op de sensor in de dispenser. Ingaande op de dag van de aankoop. Echter geldt de garantie niet voor andere defecte of beschadigde onderdelen. 


Stuur uw artikel naar: van der Driftstraat 8,
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 JH, Nederland. Geschenken: als het artikel is gemarkeerd als een geschenk bij aankoop en rechtstreeks naar u verzonden, ontvangt u een geschenkwaarde voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, ontvangt u een cadeaubon. Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft verzonden om u later te geven, sturen wij een terugbetaling naar de cadeaugever en hij zal uw retour vernemen. Verzenden Om uw product te retourneren, moet u uw product mailen naar: van der Driftstraat 8,
Vlaardingen, Zuid-Holland 3131 JH, Nederland.
U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van retourzending van uw terugbetaling afgetrokken. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw geruilde product u bereikt, variëren. Als u een item meer dan € 75 verzendt, zou u moeten overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel ontvangen.